Maya is op date geweest met Colleto’s Lightning McQueen

Stamboom dekkater

Kittens vertrekken rond hun 13 weken hier. Waarom 13 weken, dit zodat ze alle nodige vaccinaties gekregen hebben welke ze pas op hun 12 weken krijgen. Daarnaast leert een kitten nog heel veel van de mama poes in de laatste weken van haar socialisatie. Zo kan je er zeker van zijn dat je een sociale en welopgevoede kat in huis neemt.

Kittens worden meerdere keren ontwormt, gevaccineerd, gechipt, worden steriel gemaakt en krijgen een stamboom mee. Waarom een stamboom zou u vragen? Zodoende kent u de afkomst van uw kitten, alsook dat deze uit geteste ouders komen. Een stamboom maakt een kat niet duurder want dat ‘papiertje’ kost helemaal niet zoveel als vaak wordt gedacht. Alsook krijgt u een kittenpakket mee met voer en speelgoed.

De kittens groeien op in een huiselijke omgeving en zullen gewend zijn aan kinderen, honden en andere dierenvriendjes.

U bent steeds welkom om ons een bezoekje te brengen. Echter vragen wij u om niet meer dan 1 cattery (of asiel) per dag te bezoeken wanneer wij kittens hebben. Dit om te voorkomen dat u ongewild ziektes zou overbrengen op de kittens welke dan nog niet voldoende beschermd zijn. Om diezelfde reden vragen wij u om te wachten tot de kittens 5-6 weken zijn vooraleer u op bezoek komt, natuurlijk kan u wel foto’s en filmpjes verkrijgen via e-mail of via onze facebook pagina.